Grupper

Grupper 2017-10-14T22:26:13+02:00

Elite/U23 landevei

Den moderne elitesatsinga på landeveien i klubben ble opprinnelig definert over en 3-års periode, 2008-2010, ifm. at TVK var en av arrangørene til sykkel-NM 2010. Selv om satsinga er ressurskrevende og dugnadsbasert går den i 2017 inn i sitt 10.år. Landslagssyklister, semi-proffer og proffer har klubbens moderne elitesatsing vært med å utvikle.

Denne opprinnelige visjonen til elitesatsinga står fortsatt ved lag:

  • Visjonen er å etablere et elitelag som preger norsk og trøndersk sykkelsport

  • Visjonen er å gi klubbens landeveissyklister i seniorklassen et toppidrettstilbud, dvs. noe å strekke seg etter og en mulighet til å realisere sitt potensial som landeveissyklist.

  • Vår elitesatsing blir et prestasjonsfremmende initiativ som inspirerer til samhandling regionalt og som synliggjør klubben og dens samarbeidspartnere på en slik måte at deres omdømme og troverdighet forsterkes.

Følg elitelaget på Facebook her.

Sportsdirektør 2017: Tom Roar Knutli, mobil 97129757,

Elite/U23 terreng

Utfor (alle)

Junior landevei

Følg juniorlaget på Facebook her.

Oppmann 2017: Just Roar Dragsten, mobil 400 04 459,

Junior terreng

0-16 år landevei

Treningstider

Landeveistreninger på tirsdager.

Oppstart tirsdag 18. april 2017.

Oppmøte ved Heimdal sport kl 18.00. Yngre utøvere under 12 år må ha med foreldre.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen,
Robert Aakerli (trener landevei)

0-16 år terreng

Treningstider

Terrengtreninger på mandager.

Oppstart mandag 24. april 2017 kl 18:00.

Oppmøte på Vikåsen.

Nærmere info kommer

Veteran

DSSP Trønderexpressen

DSS Trønderexpressen er et «spisset» lag med en kjerne fra TVK men ellers supplert med syklister fra forskjellige deler av landet men med hovedvekt på Trøndelag.

Dette er et lag som satser på å vinne lagkonkuransen og som i 2016 kom inn på 13:40 og med det 2. plass i lagkonkuransen. Meget aktiv satsing i 2017 skal sikre seieren!!

Ledere er: Hans Jørgen Rambech og Geir Møllegaard

For nærmere opplysninger om løpende aktivitet finner dere på Facebook på Trønderexpressen.

DSSP Veteranexpressen

TVK Veteranexpressen ble startet i 2014 av noen ildsjeler som fram til da hadde syklet på TVK-1 (turlag Trondheim-Oslo).

Tanken var å overlate roret på førstelaget til yngre krefter samtidig som veteranene (50+) kunne senke ambisjonsnivået noe, men fortsatt trene med tanke på å sykle Trondheim-Oslo på en respektabel tid (under 16 timer). Det har siden starten, vært stor interesse for å delta på laget og det er åpent for syklister i alle aldre som ønsker å sykle på lagets premisser.

I år (2017) er det ikke plasser nok til alle som ønsker å delta. Laget har stilt til start hvert år siden 2014, med en bestenotering fra 2016 på 15:22:16.

Mvh John Ivar Mogseth & Kjell Edvardsen

For nærmere informasjon om Veteranexpressen finner dere løpende oppdatering for medlemmer på Facebook TVK Veteransexpressen.

DSSP 2018 med tre (3) lag TVK-15, TVK-18 & TVK-19

Det skal være artig å være med å sykle Trondheim – Oslo med TVK-15, TVK-18 eller TVK 19!

Er du usikker på om dette er noe for deg – så er det lov å prøve seg!
Vi sykler og støtter hverandre. I treningsperioden vil vi også legge vekt på det sosiale.

Hver enkelt rytter tar ansvar for å være i tilstrekkelig form, og så vil det være masse erfaring å høste av i disse tre (3)  gruppene.

Vi har med oss 4  deltakere som har fullført 10 ganger tidligere.

Vi har støtteapparat og folk med masse erfaring  med å organisere Styrkeprøven-lagene, organisere støtteapparat og legge opp treningsprogram for lagene samt å sikre god kjedesykling som er det aller viktigste for å lykkes med gode prestasjoner på de 543 km’erne til Oslo.

TVK-15 har ambisjoner om å være raskeste TVK-lag til Oslo i 2018, og med det være førstelaget til TVK. Vi har plass i Lagkonkuransen og er med det begrenset til maks 30 syklister.

TVK-18 har ambisjoner om 18-timer eller raskere for DSSP 2018. Dette er ei god gruppa for fjorårets TVK-19 med klare ambisjoner om forbedring i år… Hvor raskt tidsmålet blir er så klart avhengig av hvem som blir med og hvor god jobb man legger ned i løpet av vinteren samt vårsesongen der man skal bli super sammen og som lag 🙂

TVK-19 har ambisjoner om 19-20 timer til Oslo. Vi fortsetter suksessen fra 2017 der vi lykkes med å få 32 syklister til start sammen om felles mål. 31 syklister kom i mål og 30 av dem sammen etter en herlig sykkelvår samt en fantastisk tur sammen til Oslo.

Dette blir tidenes Oslotur – velkommen til å bli med!

Om XX timer er vi i Oslo! 🙂

Steinar, Svein Ove, Bård, Ella, Sigurd og Rune

Sykkelglede – Samhold – Sikkerhet – Styrke

TVK – «Kick-off» DSSP 2018 blir 01.11.2017 kl. 19:00

Felles informasjonsmøte vil bli avholdt på Charlottenlund VGS, øvre inngang og i Ringve auditorium. Møt opp og få informasjon om årets DSSP satsning fra TVK samt mulighet til å stille spørsmål og å treffe mange felles sykkelvenner.

Fellestreninger starter senest 05.04 kl. 18:00 fra Sluppen v/REMA 1000.

Treningsplan for 2018 vil bli lagt ut på  Facebook-siden for TVK.

Landeveismosjonistene

Landeveismosjonistene er for de av dere som «bare» ønsker noen å sykle sammen med på landeveien.. sykle sammen er bare SÅ mye bedre enn å sykle alene…

Sykling er sosialt og hyggelig og god trim med på kjøpet og flotte naturopplevelser.

VI prioriterer en kaffestop på turen bestandig, og sykler gjerne som «halemat» og i sekken på noen av TVK sine DSS grupper. På den måten får vi en lett og behagelig sykkeltur samtidig som vi er sammen og får oppleve farten det er mulig å holde med et lokomotiv av et sykkel-lag på 20-30 syklister foran oss.

Vi følger samme treningsplan som DSS-lagene og starter fra Biltilsynet på torsdager kl. 18 og lørdag kl. 10 fra begynnelsen av april.

Fart og distanse tilpasses slik at det passer for alle som møter opp.

Sesongen 2016 resultert i mange flotte turer og hyggelige kaffepauser med kake og/eller is 🙂

TVK Medlemsservice

v/Svein Ove Eimhjellen

Fellestreninger starter 30.03 kl. 18:00 fra Sluppen v/REMA 1000.

Ellers legges det ut fortløpende oppdatering og invitasjon til sykkelturer for TVK-Landeveismosjonistene på TVK sine Facebooksider.

Terrengmosjonistene

Lørdagssyklistene

Lørdagssyklistene er en gruppe med syklister som sykler hele året rundt.

Fast start fra Heimdal Politistasjon kl. 09:00 alle lørdager «come rain come shine».

Geir Åldstedt er primus motor og nærmere opplysninger finnes for medlemmer på Facebook på Lørdagssyklistene.